Boka Scouthuset i Bergsgruvan

Här kan Du boka Scouthuset i Bergsgruvan för t.ex barnkalas eller föreningsmöten.
Om Du vill boka en eller flera dagar, vänligen kontakta oss via e-post istället.
bokning_bergsgruvan@sanctamaria.se

Det kostar 200:- / timme
Man bokar minst 3 timmar.
Lokalen är möjlig att boka fredagar (från 16:00), lördagar och söndagar.

Tänk på att boka förberedelsetid och tid för städning.
T.ex. ett barnkalas mellan 13.00 – 15.00, boka förslagsvis 12:30 – 15:30.

Det finns bord och stolar för 20 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, micro, spis med ugn och kaffebryggare.
Vi har tallrikar, muggar, glas och bestick för 20 personer.

Ritning hyra Scouthuset

Många brukar utnyttja gårdsytan och grillplatsen framför huset i samband med att man hyr.
Tänk dock på att detta är en allmän yta inte som inte går att “boka”. Var alltså beredd på att ni kan behöva samsas om grill och parkens bord!
Scouterna driver även caféverksamhet under helgerna och använder delar av gården och grillen.

Det är inte tillåtet att förtära alkohol i samband med att man hyr huset.
Husdjur är tyvärr inte välkomna in i huset

Nedan ser Du en kalender som visar när det är ledigt eller upptaget.

Om du inte har mottagit din bekräftelse, så kom ihåg att kika i din oönskade post – då e-post kan hamna där i enskilda fall. Tack på förhand!

BOKA – KLICKA HÄR

Här ser du när Scouthuset är bokat